Anunciantes

jueves, 26 de marzo de 2009

Receta de arroz blanco a lo latino

Per 5 persones. Trigarem 35 minuts

Necessitem lo següent:
1 ½ got de arròs (grà llarg)
3 got d’aigua
Oli d'oliva
Sal
Planxa pel foc
Farem servir una cassola mitjana gruixuda (millor), el got de la mida ha de sé d’uns 250 ml (jo faig servir els de nocilla).

Primer posarem a bullir el aigua amb una mica de sal, pel l’altre banda rentaren el arròs blanc tres vegades canviant d’aigua, desprès ho afegiren a la cassola (el aigua ha d’estar bullin) amb una cullera de oli i rectifiquen de sal.

Taparen deixant una mica obert per que surti el vapor. En uns 5-8 minuts ha de quedar sec. Tanquem bé la caçola y posarem la planxa entre el foc i la caçola a mig foc duran 20mts (no destapar-la durant aquest temps).

Després afegirem altra cullerada de oli remenen i tornen a tapar uns 5mts més i ja està poden fer-ho servir de acompanyant pel qualsevol plat. Recordeu que es conserva dos dies a temperatura ambient i en la nevera uns 4-5 dies dintre d’un taper. Bon profit.

arros blanc bullit
Blogalaxia Tags:

No hay comentarios: