Per a 5 persones. Trigarem 35 minuts
Necessitem els següents ingredients:
1 ½ tassa d'arròs (grà llarg)
3 got d’aigua
Oli d'oliva
Sal
Planxa pel foc
Farem servir una cassola mitjana gruixuda (millor), la mida de la tassa ha de ser d’uns 250 ml.
Per una banda, posarem a bullir l'aigua amb una mica de sal, per l’altra, rentarem l'arròs tres vegades, desprès l'afegirem a la cassola (l'aigua ha d’estar bullin) hi afegirem també una cullerada d'oli i rectifiquem la sal.
Taparem la cassola, deixant-la una mica oberta per que surti el vapor i no se derrami. En uns 5-8 minuts ha de quedar sec. Tanquem bé la cassola y posarem la planxa entre el foc i la cassola a mig foc durant uns 15 mts (a mitja cocció donar-li la volta).
Finalment, l'afegirem una mica més d'oli el remenem i tornem a tapar la cossola uns 5mts més amb el foc apagat.
Podem fer-lo servir de acompanyant pel qualsevol plat. Recordeu que es conserva un dia a temperatura ambient i en la nevera uns 3 dies, aproximadament, dintre d’un taper. Bon profit.
Necessitem els següents ingredients:
1 ½ tassa d'arròs (grà llarg)
3 got d’aigua
Oli d'oliva
Sal
Planxa pel foc
Farem servir una cassola mitjana gruixuda (millor), la mida de la tassa ha de ser d’uns 250 ml.
Per una banda, posarem a bullir l'aigua amb una mica de sal, per l’altra, rentarem l'arròs tres vegades, desprès l'afegirem a la cassola (l'aigua ha d’estar bullin) hi afegirem també una cullerada d'oli i rectifiquem la sal.
Taparem la cassola, deixant-la una mica oberta per que surti el vapor i no se derrami. En uns 5-8 minuts ha de quedar sec. Tanquem bé la cassola y posarem la planxa entre el foc i la cassola a mig foc durant uns 15 mts (a mitja cocció donar-li la volta).
Finalment, l'afegirem una mica més d'oli el remenem i tornem a tapar la cossola uns 5mts més amb el foc apagat.
Podem fer-lo servir de acompanyant pel qualsevol plat. Recordeu que es conserva un dia a temperatura ambient i en la nevera uns 3 dies, aproximadament, dintre d’un taper. Bon profit.
No comments:
Post a Comment